Gyan van den Bogert
Wat kan ik?

Gyan van den Bogert

icon01
Onderzoek

Onderzoek is alles. Het is de basis voor een succes. Er kan zonder onderzoek bijvoorbeeld niets onderbouwd of gevalideerd worden. Dit vak heb ik afgerond tijdens mijn studie, Digital Business Concepts.

icon02
Websites

Tegenwoordig is het normaal op allerlei dingen op te zoeken via Google. Een website is een need voor een bedrijf tijdens deze special periode. Online vindbaarheid was nog nooit zo belangrijk.

icon03
Back-End

We hebben creativiteit en ervaring om elk probleem op te lossen en resultaten te leveren. Het grootste gedeelte met de meeste functionaliteiten is niet te zien tijdens het bezoeken van een website.

icon05
Front-End

We passen onderzoek toe om uw klanten te geven wat ze werkelijk willen. De front-end is de voorkant ”het jasje” van de website.

icon04
Fotografie

Een lust voor het oog, fotografie en vooral productfotografie kan een grote rol spelen in de conversie van een website.

icon06
Marketing

Marketing zorgt ervoor dat er klanten naar de website komen. Zonder klanten heeft u immers geen inkomsten.

Wie ben ik?

Over Gyan

Mijn naam is Gyan van den Bogert, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Hedel. In het dagelijkse leven hou ik mezelf graag bezig met webdesign en data. Mijn grootste interesse gaat uit naar de sport rugby en het bouwen & optimaliseren van websites wat tevens ook mijn baan is. Ik studeer in Tilburg de opleiding Commerciële Economie – Digital Business Concepts Dit sluit heel erg aan op mijn hobbies en interesses. Verder speel ik dus rugby op topsport niveau en ben ik al uitgekomen voor enkele Nederlandse (jeugd)selecties, dit is voor mij de ontspanning na een dag achter de computer zitten. Ik omschrijf mezelf als een gedisciplineerd hardwerkend persoon die het maximale resultaat wilt behalen samen met het Team .

Het is op dit moment belangrijker dan ooit om online vindbaar te zijn. Door de huidige COVID-19 situatie dienen veel mensen thuis te blijven, dit betekent dat over het algemeen meer mensen en bedrijven zijn gaan digitaliseren. Ik speel hierop in door websites te bouwen voor kleine onderneming maar ook voor start-ups en grotere ondernemingen.

Het leveren van maatwerk is belangrijk in dit proces, de projecten die ik tot nu toe met mijn bedrijf Mediya / van den Bogert Webdesign heb mogen maken zijn daardoor uniek.

Daarom zijn wij bij Mediya ervan overtuigd dat een website moet aansluiten op de klant. Daarom staat bij Mediya het contact met de klant centraal. Een website is daarom bij Mediya een verlengstuk van het bedrijf die fijnloos aansluit bij het bedrijf.

Sociale media
Dat zeggende is het dus belangrijk om online vindbaar te zijn voor potentiele klanten, bij Mediya bieden wij de service aan om uw social media uitingen te verzorgen. Hierdoor heeft u consistente en professionele uitingen op uw sociale kanalen.

Introductie van de mensen in connectie met Mediya / van den Bogert Webdesign

IN HET KANTOOR

Founder / back-end specialist / Website builder
Gyan van den Bogert
Founder / back-end specialist / Website builder
Founder / Website builder / Customer service
Mike van Wijnen
Founder / Website builder / Customer service
Software developer / Website builder
Arend Groot Bleuming
Software developer / Website builder
Content Creator - Social Media
Quincy Dekker
Content Creator - Social Media
Productfotograaf - Content creator
Lisa
Productfotograaf - Content creator
DESIGNER
Miggel Voets
DESIGNER
In samenwerking met:

DIGITALE PARTNERS