Gyan van den Bogert
”Een passie voor ontwerp en een hart voor multimedia”.

”Een passie voor ontwerp en een hart voor multimedia”.

In een digitale wereld zijn de eerste indrukken van vitaal belang en een uitstekend webdesign is de sleutel tot succes. Gebruikers vinden het leuk om sites te bezoeken die esthetisch aantrekkelijk en gemakkelijk te navigeren zijn. Laat ons team uw site helpen een uitstekende eerste indruk te maken met snelheid en toegankelijkheid.

– Branding en logo design

– Grafisch en UI design

– Mobile first design

Van den Bogert Webdesign zorgt ervoor dat uw bedrijf wordt opgemerkt in de digitale wereld door merkpersoonlijkheid te creëren met een langdurige impact. We bieden verschillende aanpasbare ontwerpsets en richten ons op het maken van een website die bij uw merk past en tegelijkertijd uw bezoekers aanspreekt. Ons team presenteert, herziet en werkt met u samen totdat we het perfecte ontwerp voor uw behoeften hebben afgerond.

Wij geloven dat een nauwe samenwerking de basis is voor een uitstekend resultaat. We beginnen met inhoudsaudits wanneer we uw behoeften en vereisten beoordelen tot een concurrerende analyse waarin we kansen schetsen, en we werken samen bij elke stap van het proces.

Elk project presenteert zijn eigen doelen en kansen. De benadering van Mediya is een beproefd proces dat het onverwachte ontdekt en aanpakt. Hierdoor komen wij tot geweldige projecten.

Elk project presenteert zijn eigen doelen en kansen. De benadering van Mediya / Van den Bogert Webdesign is een beproefd proces dat het onverwachte ontdekt en aanpakt. Hierdoor komen wij tot geweldige projecten.

Gyan van den Bogert & Mike van Wijnen